Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

H Μακεδονία είναι υποστατική (προσωποποιημένη) γιατί οι Μακεδονομάχοι ήσαν Άγιες Υποστάσεις.

Αγιορείτες Μακεδονομάχοι

Γράφει ο μακαριστός Γέροντας Νεκτάριος Αγιορείτης †

Η υψηλή δυνατή πίστη των Μακεδονομάχων στον Χριστό μας και η πατριωτική αγάπη, η θυσιαστική αγάπη, όλων εκείνων των Ρωμιών που συγκεντρώθηκαν στην Μακεδονία από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από το εξωτερικό (επιστροφή Ελλήνων μεταναστών) έκαναν τη μεγάλη διαφορά από τους κατσαπλιάδες και ληστές των άλλων εθνοτήτων που λιμένονταν την Μακεδονία, πριν έρθουν τα ελληνικά αντάρτικα σώματα.

Ο ιδρώτας και το αίμα αυτών των αγίων ανδρών πότισε την Μακεδονική γη και έκαναν τη Μακεδονία να λάβει υπόσταση, δηλαδή να γίνει πρόσωπο.

Αυτό το μυστήριο, οι παραπάνω αναφερόμενοι κατσαπλιάδες και οι απόγονοι τους το αγνοούν, ούτε καν το φαντάζονται.

Κανείς δεν φαντάζεται, ούτε καν και οι ξεπουλημένοι Έλληνες πολιτικοί μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο έως και οι σημερινοί, ότι η Μακεδονία ως πρόσωπο έχει βιβλίο πεπραγμένων στον ουρανό και εκεί είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα.

Η Μακεδονία μας σώζεται συνεχώς και ποτέ δεν θα εκποιηθεί, γιατί έχει μεγάλες καταθέσεις πνευματικές στο βιβλίο της, στον ουρανό. Οι προδοτικές οικογένειες των πολιτικών μας διαδέχονται η μία την άλλη, εκποιούν και προδίδουν και η Μακεδονία μένει ασάλευτη.

Το αποκορύφωμα του τρόμου για να ολοκληρωθεί η προδοσία κατά της Μακεδονίας ήταν τον Μάρτιο του 2008, όπως εκτενώς αναφέρω στο κείμενο με το θαύμα του Αγίου Δημητρίου. (βλ. εδώ)

«Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Μακεδονομάχοις αυτού».

Ποτέ άλλοτε Έλληνες μαχητές στους αγώνες για την εθνική ανεξαρτησία δεν είχαν τέτοια ποιότητα, όπως οι Μακεδονομάχοι.

Αυτή η αγία υποστατική ποιότητα των Μακεδονομάχων μας έδωσε υπόσταση στην Μακεδονία μας και έγινε και γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται το μεγάλο θαύμα να είναι ανεξάρτητη και πλήρως, ενσωματωμένη με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σημειώστε κάτι ακόμα, ότι οι προδότες πολιτικοί συνεχίζουν με άλλα ονόματα να είναι στην επικαιρότητα και να προδίδουν. Όχι για πολύ όμως.

Αυτούς τους αγίους Μακεδονομάχους, μια ανεδέστατη υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ τους ονόμασε ληστές.

Δεν τους αντέχουμε άλλο Κύριε γκρέμισέ τους από την εξουσία.

Αλλά σε παρακαλούμε προστάτευσέ μας και από το επόμενο εβραιόπουλο από την Κρήτη γιατί είναι όπως πολύ καλά γνωρίζεις παιδί του συστήματος.

Σώσε μας Κύριε από τους 80 Φαρισαίους υποκριτάς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος. Στείλε σε παρακαλούμε τον άγιο προφήτη Ηλία να τους μαζέψει. Δεν αντέχουμε άλλο.

Ευχαριστούμε Κύριε

Πηγή: Απόσπασμα από το άρθρο «Ο Άγιος Δημήτριος ο Μυροβλύτης μαζί με τους Μακεδόνες Αγίους σώζουν τη Μακεδονία!» http://geron-nektarios-o-agioritis.blogspot.gr/2017/05/httpgeron-nektarios-o-agioritis.html

Ακολουθεί η δράση του μεγαλύτερου μακεδονομάχου καπετάν Βαγγέλη Κοροπούλη και των υμνογράφων στρατιωτών του, παιδιά 19-21 ετών, αποδεικνύουν ότι οι μακεδονομάχοι μας ήταν άγιοι.

Καπετάν Βαγγέλης Κοροπούλης: Ο Εθνομάρτυρας Μακεδονομάχος που έγραψε ιστορία χωρίς η ιστορία να γράψει γι’ αυτόν (Θέλετε να μάθετε το τέλος του ήρωα;)

Δεν υπάρχουν σχόλια: