Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η Ρωμιά συγγραφέας κ. Μαρία Μουρζά: Εν μέσω κρίσης και Σε καιρούς χαλεπούς (2 δωρεάν βιβλία)


Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής.
Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου.
29/03/2016

Η Ρωμιά συγγραφέας Κυρία Μαρία Μουρζά αποδεικνύει την ποιότητα της όχι μόνο με την άριστη προβολή των γεγονότων την Πατρίδας αλλά και με την προσωπική στάση ζωής της διαθέτοντας όλα τα έσοδα από το συγγραφικό της έργο σε κοινωφελή ιδρύματα και πάσχοντες συμπατριώτες μας.

Τιμή και δόξα αξίζει σε τέτοιες αδελφές, αδελφούς και συμπατριώτες εν Χριστώ.

Τα επόμενα θέματα που αναγράφονται στον πίνακα περιεχομένων δεν θα αναρτηθούν εν σειρά, αλλά εμβόλιμα ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις.

Μια συλλογή κειμένων της Μαρίας Μουρζά. Τα τρία πρώτα κείμενα αρχικά κυκλοφόρησαν ως ψηφιακό βιβλίο (E-book). Η θερμή ανταπόκριση του κοινού συνηγόρησε υπέρ της έκδοσης και σε έντυπη μορφή. Εν μέσω κρίσης. Όμως η έμπνευση κινείται αντιστρόφως ανάλογα προς την οικονομία. 



Την Παρασκευή 01/04/2016 και ώρα 20:00 
θα αναρτηθεί το άρθρο με θέμα 

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
Παναγία Αρβανίτισσα 
να σας ευλογούν.



Σε καιρούς χαλεπούς

Ένα πολύ δυνατό ebook από τη Μαρία Μουρζά (συγγραφέας του Αντιδώρου), με κείμενα που μας θυμίζουν πως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Ζούμε σε καιρούς χαλεπούς. Ξαφνικά, σαν να έχουμε ξυπνήσει από λήθαργο, βλέπουμε ότι τελούμε υπό κατοχή. Ζούμε έναν αληθινό εφιάλτη που μας έχει καταρρακώσει.

Στον άνθρωπο της εποχής μας, τον βυθισμένο στην απόγνωση της οικονομικής και ηθικής κρίσης, απευθύνονται τα κείμενα του νέου βιβλίου της Μαρίας Μουρζά «σε καιρούς χαλεπούς».

Κείμενα που γίνονται βάλσαμο παρηγοριάς. Κείμενα που θυμίζουν σε όλους ότι είμαστε από κείνη τη γενιά που βγαίνει ζωντανή στις συμφορές και ξαναρχίζει πάλι. Και στέλνει μήνυμα στους αυτόκλητους «σωτήρες» μας πως και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, στο τέλος θα ραγίσει το μάρμαρο και η άνοιξη θ ανατείλει ξανά..


Διαβάστε και Κατεβάσετε το ebook «Σε 
καιρούς χαλεπούς» εντελώς δωρεάν. ΕΔΩ













Δεν υπάρχουν σχόλια: