Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Η σελίδα του Γέροντα Νεκταρίου στο facebook


Για λόγους ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ το Facebook μπλόκαρε και στο τέλος εξαφάνισε το προφίλ του Γέροντα κι έτσι εδώ και αρκετό καιρό αδυνατούσαμε να το ανανεώσουμε με ωφέλιμες αναρτήσεις. Αυτή είναι πλέον η 3η προσπάθεια δημιουργίας προφίλ και ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά. Όποιες σκοτεινές δυνάμεις κι αν κρύβονται από πίσω, ο Μοναχός Νεκτάριος θα συνεχίζει να ορθοτομεί το Θείο Λόγο. Με τις νουθετήσεις του και τις αγωνιώδεις παρακλήσεις του προειδοποιεί για τον οικουμενιστικό κατήφορο που βιώνουμε και συνιστά την επιστροφή μας στις θεμελιώδεις δογματικές αρχές της Αγίας Ορθοδοξίας μας. Στο λόγο του θα βρει κανείς ομολογία Χριστού, μαρτυρίες Αγίων και σύγχρονων Πατέρων της Εκκλησίας, αλήθεια, αδειλία, ανυποκρισία, ξεκάθαρη θέση απέναντι στους σύγχρονους εθνοπατέρες μας, στους διαφαινόμενους κινδύνους της Κάρτας του Πολίτη και της πλαστογράφησης της ελληνικής ιστορίας.
Για άλλη μία φορά τονίζουμε, ότι είμαστε απλοί λαϊκοί, που με την ευλογία του Γέροντα και τη στενή συνεργασία μαζί του, διαχειριζόμαστε τις σελίδες του στο Διαδίκτυο. Ο Πατήρ Νεκτάριος ως γνωστόν, μονάζει στην Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής, η οποία υπάγεται στην Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος. Θα χαρούμε και πάλι να σας έχουμε κοντά μας και για ό,τι θελήσετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του προσωπικού ταχυδρομείου.

Παρακαλώ κοινοποιήστε το νέο προφίλ του Μοναχού, ώστε να ειδοποιηθούν όλοι οι κοινοί μας φίλοι. Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας..η Παναγία Αρβανίτισσα πάντα να σας σκέπει!

Γίνετε μέλη της σελίδας κάνοντας κλικ εδώ: Γέρων Νεκτάριος Αγιορείτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: